Menu

Privéwoning meer info

Privéwoning met tandartspraktijk

Een verbouwing en een aanbouw van een gekoppelde dubbelwoning bieden onderdak aan een privéwoning en een tandartspraktijk. De twee woningen werden achteraan met elkaar verbonden, wat om een aangepaste indeling van ruimtes vroeg. De staalstructuur werd behouden en de binneninrichting gebeurde hoofdzakelijk met lichte wanden.

De dubbelwoning werd volledig geschilderd in een bruingrijze kleur om één harmonisch geheel te vormen. Ook kleuren van nieuwe staalplaat en bestaand houtwerk werden afgestemd op elkaar. De achterbouw kreeg langs beide zijden een terras dat wordt “omkaderd” door een luifel op dezelfde hoogte als de kroonlijst van de woning. De natuurstenen verharding van het terras loopt visueel door van binnen naar buiten en breidt zich verder uit via treden naar de verharding rond het iets lager gelegen zwembad.

bekijk alle projecten in