Menu

Terugblik ZorgTech Congres 2018 meer info

Dit jaar draaide de ZorgTech Beurs in de Xpo in Kortrijk volledig rond de (complexiteit van de) zorgtechnologie. Een pijnpunt waar zowel wij, en al onze bouwpartners, de mond van vol hebben. Onze ervaring mocht op deze beurs niet ontbreken. Hoe hou je zorgtechnologie actueel en efficiënt zonder toe te geven aan overbodige snufjes of complexe experimenten?

Bouwheren hebben ons doorheen de jaren verteld hoe zij de installatie naar hun hand zetten. Soms door bewust en gericht de overbodige opties links te laten liggen, of soms letterlijk met eigen programmatie of software! Wij deelden onze ervaring via enquêtes, statistieken, citaten en uiteraard met veel enthousiasme ter plaatse.

Bedankt aan al degene die zijn komen kijken, en tot volgend jaar!